Sunday, 23 October 2011

GomoFM (RADIO APO NI..KELATE KO?) - BY KPAH K-POH



Akak k-poh baru saja lepas jenguk blog peberet akak k-poh, siapa lagi kalau bukan Blog Smile..smile..smile...BLOG MIALIANA. Kat situ ada entry terbaru pasal GomoFM...entah radio baru kot? tak pernah dengar pun..!!! Yang akak k-poh tahu, kalau GOMO ni..KELATE LAAAA... Ohhhh....radio baru daaaaaaa....nampak tak kat atas page tu, akak k-poh buh wijet radio tu..kotlah berkenan nak pilih lagu ke..sila lah.. Kalau nak chatting dengan rakan-rakan GomoFM, sila ke Shoutbox akak k-poh, anda boleh chat di situ dan berkenalan dengan lebih ramai lagi Geng GomoFM ini.   Jadi akak k-poh cuba-cubalah dengar lagu-lagu yang diputarkan..nampaknya memang jelaslah....memang sesuai dengan citarasa akak k-poh ni. Yang bestnya, radio ni akak k-poh boleh tutup, kalau blog yang akak k-poh kunjungi ada wijet lagu lain yg auto tu... Dan jika lagu yang ke udara nanti, tidak sesuai dengan telinga pendengar yang berkunjung ke blog akak k-poh ni, silalah off kan radio tu..( depa bukan tau pun..kan..heee..) Ok lah, cuba anda ke Geng GomoFM dan rasai sendiri kehebatannya.

 by KPAH K-POH

5 comments:

kpah k-poh said...

terima kasih..terima kasih...

rebellion said...

gomo pun gomo lah, boleh tahan gak lagu dia pasang

kubigomofm said...

WELKEM K-POH :)

kubigomofm said...

jom la mintak lagu rebelion :)

Mia Liana said...

sweetnya entri kak pah ni... pilihan bijak. sayang kak pah... muahssss

Followers