Sunday, 23 October 2011

GomoFM... Gomo Sampai Buih by mia liana


GomoFM... Gomo Sampai Buih


Mia kini telah pun menjadi menjadi ahli Geng GomoFM. Baru sahaja minggu lepas, tiba-tiba Gomo FM letak banner di ruang Mia's Free Ads, Mia pun tertanya-tanya juga radio apa ni... Bila dah dibuka... hmmm menarik sekali.

Yang bestnya, boleh minta lagu dan boleh borak-borak secara online di ruangan chat yang telah disediakan. Beroperasi 24 jam sehari, mempunyai banyak DJ yang bertugas dan kita juga boleh berkenalan dengan ahli-ahli geng lain.

Sebab itu kalau perasan, di ruangan Blogger Community, ada banner ahli Geng GomoFM. Bagi Mia satu kelainan. Mungkin Mia agak ketinggalan sedikit sebab baru tahu tentang hal ini tetapi tak salah kalau kita nak join.

Jom cuba dengar dan borak-borak sekejap...





BY ~ MIA LIANA

3 comments:

IsmailDotCom said...

Best-best lagu kat sini, banyak2 lagu rock 90an... best

kubigomofm said...

TQ HEHEHE

Mia Liana said...

wahhhh... terima kasih. terharunya..

Followers