Monday, 4 July 2011

Yehaaaaaa Buat Blog Lagi

Nampaknya aku wat blog baru lagi. Nak tau kenapa? Aku ni jenis pelupa la!! Asik tk ingat paswod jer utk login ke blog yg sedia ada!! Hampes tol!! Aku sendirik pon fening!!

Sebagai jalan mudah supaya tak fening2 lagi, aku buat la blog lagi dengan paswod yg paling mudah!! Kalo tak ingat lagi, sahih la aku memang dah tahap nyanyok dah!! Huhuhu..

Adalah dgn ini, aku dengan muko yg tak malunya, merasmikan blog aku ini!!! Yehaaaaaaaa!!!

3 comments:

cik eya aliya said...

byknye blog kubi ni~ -.-'

kubigomofm said...

byk la krn asyik x ingat paswod jer hahahaha

cik eya aliya said...

ee..x ingt?? len kali save la kt fone or kt mne2 je yg kubi bley ingt pas tu -.-'! ish

Followers