Monday, 10 October 2011

Jom ramai2 like FaceBook Gomo FM


Dah ramai yg telah meLIKE facebook GomoFM. Korang bila lagi nak like? Like la weiiiiii!! Jangan tak like!!
Kat situ gak korang leh dengar radio dan chat tau!!

Dan kepada blogger2, korang gak leh taruk link blog korang kat wall facebook kami utk menambahkan traffik blog korang. Selagi blog korang tak tak meletakkan radio internet lain yg dianggap pesaing kami, selagi itu la korang leh taruk link blog korang tanpa sebarang halangan.

Apo melopong2 lagi? Jom la like sambil tinggalkan link blog korang di facebook kami!! Klik jer sini utk meLIKE http://www.facebook.com/gomofm

GOMO FM, GOMO SAMPAI BERBUIH...

2 comments:

MaYa MustWany said...

sudah like.he2~

kubigomofm said...

bagus mas maya tq hehehe

Followers