Tuesday, 20 September 2011

HOS terkena renjatan semasa petir

Orang kuat Gomofm iaitu saudara Hos Getah setelah Kubi call td menceritakan yg beliau terkena renjatan ketika petir berdekatan ngan umah beliau hinggakan terpelanting, Ketika itu beliau sdg online tenet sambil2 berbuih mulotnya dan memakai headphone, Tetiba petir berdentum dgn kuatnya dan melalui headphonenya, terasa ada renjatan letrik yg berlaku membuatkan dia terpelanting jatuh ke bawah kerusi.

Akibat petir itu, modem tenetnya terbakar dan dia sendiri pon masih lenguh2 lagi. Sebelom Kubi menamatkan perbualan ngan dia, sempat lagi dia berpesan, supaya jgn la main tenet masa petir, nanti korang sama pon akan kena mcm  dia. Jadik kpd kawan2 Hos yg tertanya2 dimanakan Hos pegi, jawapannya ialah, dia x dpt on9 lagi krn modemnya masih rosak dan TM belom lagi dtg membaikinya walopon dah 2 kali dia report!!

4 comments:

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

kalau modem dah terbakar tak yah report...
beli jerk baru...
hehehe...

sian hos...
kalau budak2 dah kena paksa minum air kelapa muda tu kasi hilang 'tanjat boboi' tu...

hehehe...

NaMi said...

dah tau awal dari kubi .. dah bg tau semua orang cuma lupa nak tulis entry sebab busy .... lariiiiiiiiiiiiiiiiii

kubigomofm said...

mia gom hahahahaha!!!

kubigomofm said...

tanjat boboi tu apo fakar wei?

Followers